Efsane kaleci Iker Casillas eşcinsel olduğunu açıkladı

Efsane kaleci Iker Casillas eşcinsel olduğunu açıkladı

Real Madrid'in efsane kalecisi Iker Casillas sosyal medyadan “Umarım bana saygı duyarsınız” diyerek eşcinsel olduğunu açıkladı. Barcelona efsanesi Carles Puyol da Casillas'a destek verdi. İspanyol basını, eski kalecinin ironi yapmış olabileceğini yazdı.

WUM1AZJndEmxRpdZOjfVCg.jpg

Real Madrid'in efsane kalecilerinden Iker Casillas, yıllar sonra cinsel yönelimi konusunda açıklama yaptı. 41 yaşındaki eski kaleci, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla eşcinsel olduğunu söyledi.
r8b3tEke2EmeSEsFxorOyw.jpg

Casillas, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Umarım bana saygı duyarsınız. Ben bir eşcinselim" ifadelerini kullandı.
f_OjIKMgmkadcCrIcWoTgA.jpg

Barcelona'nın eski savunma oyuncularından Carles Puyol da, Casillas'ın paylaşımına yanıt verdi ve şu ifadeleri kullandı: "Hikayemizi anlatmanın zamanı geldi Iker."
26I27ofIHk6o6ek41TeSxg.jpg

İşte Casillas'ın söz konusu paylaşımı ve Puyol'un İspanyol kaleciye verdiği yanıt...
xuXlsy-ky0WJC1lLBS_Arw.jpg

Paylaşımına kalp ve öpücük emojileri ekleyen Carles Puyol'un bu mesajı, eski Barcelona oyuncusunun da eşcinsel kimliğini açıkladığı şeklinde yorumlandı.
De1RlwJhlk2wihUE3N6etA.jpg

Öte yandan İspanyol basını, Casillas'ın 'ironi' yapmış olabileceğini de ima etti.
T9QUOjW8wk6smQweSOdZ5A.jpg

XDLAhmq0HE-lX-YKeuq2Yw.jpg

Üst Alt